ZZP'ers & starters

Administratie & advies op maat

Hoe ziet een goede factuur eruit en wat is een passend tarief? Hoe zorg je ervoor dat debiteuren betalen? Hoe voldoe je aan je plicht en betaal je toch zo min mogelijk belasting? Welk deel van je inkomsten moet je opzij zetten voor de belastingdienst? Is een kantoor aan huis aftrekbaar? Als je wilt investeren, drukt dat dan je winst? Wat moet je allemaal bijhouden en hoe voer je die administraties op de juiste manier?

Ben je starter of zzp’er en zit je met dit soort vragen, stel ze dan eens aan ons. Bij MVM helpen we je om je zaken zelf te doen of nemen we je alle werk uit handen. En alles wat daar tussen zit.

Administratie

Wil jij jouw administratie goed afgehandeld hebben en heb je daar zelf niet de tijd of de kennis voor? MVM helpt je om al je zakelijke transacties op de juiste manier te verwerken. Van het boeken van je in- en verkoopfacturen tot het opstellen van de jaarrekening. Jij bepaalt welke administratieve ondersteuning bij jou past en op welk gebied je onze hulp inschakelt, bijvoorbeeld bij:

Het inrichten en bijhouden van administraties

Hoe begin je daarmee en hoe richt je ze zo efficiënt mogelijk in? Wat doe je zelf en wat laat je aan ons over? MVM helpt je met het nemen van de juiste beslissingen.

Je financiële administratie

We boeken de mutaties, weten wat wel en niet aftrekbaar is en zijn op de hoogte van de laatste nieuwe ontwikkelingen op het gebied van wet- en regelgeving, zodat we die in jouw voordeel kunnen toepassen.

De jaarrekening

Ter afsluiting van een jaar brengen we alle cijfers samen in een jaarrekening, zodat jij zorgeloos en correct aan je administratieve verplichtingen voldoet.

Digitale administratie

Werk je met een online administratiepakket dan kunnen wij daar met onze software op aansluiten. Je draagt de administratie gemakkelijk digitaal aan ons over of we verwerken de administratie in jouw eigen pakket op locatie. Uiteraard volgen we de ontwikkelingen op het gebied van digitaal boekhouden op de voet. 

Advies en begeleiding

Ondernemen is meer dan facturen boeken en administraties bijhouden. Ondernemen is ook vooruit kijken en beslissingen nemen. Dat hoef je niet alleen te doen. We ondersteunen je bij alle ondernemersvraagstukken die op je afkomen, ook strategisch. Vraag je je af hoe je aan klanten komt? Wij denken met je mee. Met je administratie als fundament. Die verwerken we niet alleen, we gebruiken de cijfers die daaruit voortkomen ook om je te adviseren en te begeleiden bij iedere zakelijke vraag die je hebt, bijvoorbeeld:

Het opstellen van een businessplan
Heb je nieuwe bedrijfsplannen dan doe je er goed aan om een businessplan op te stellen, bijvoorbeeld om jezelf te verzekeren van de financiële steun die je daarbij nodig hebt. MVM heeft de bedrijfseconomische kennis en ervaring om jouw businessplan tot in detail te perfectioneren.
Het opstellen van financiële prognoses
De financiële toekomst van je bedrijf laat je niet aan het toeval over. MVM helpt je met het opstellen van financiële prognoses zodat je inzicht krijgt in wat je kunt verwachten en de invloed die bepaalde beslissingen daarop hebben.
Het opstellen van tussentijdse cijfers
Met tussentijdse cijfers weet je meteen hoe je bedrijf er nu voorstaat en hoef je je beslissingen niet te baseren op oude cijfers. MVM helpt je graag om precies dat inzicht naar boven te krijgen waar jij behoefte aan hebt.
Bedrijfseconomisch advies
Sta je voor een belangrijke zakelijke beslissing, bijvoorbeeld over financiering of een investering, dan wil je zeker weten dat je de juiste neemt. De bedrijfseconomisch adviseurs van MVM denken met je mee en geven je onafhankelijk advies. 

Belastingzaken

Je krijgt er onherroepelijk mee te maken: belastingen. De kunst is om er op de juiste manier mee om te gaan; voldoen aan je verplichtingen en toch niet te veel betalen. De regels voor aftrekposten veranderen ieder jaar. Bij MVM blijven we dankzij de NOAB op de hoogte van de meest actuele wet- en regelgeving. De software die we gebruiken is altijd up-to-date en berekent wat voor jou het gunstigst is. Voor een groot deel blijft het mensenwerk. Om optimaal te profiteren van voordelen uit aftrekkosten en fiscale subsidies zetten we onze kennis graag voor je in.


Over MVM

MVM is de betrouwbare partner waaraan je je administratie- en belastingzaken met een gerust hart geheel of gedeeltelijk overlaat. We staan naast onze klanten en denken actief mee over zakelijke vraagstukken, groot of klein, waar zij voor komen te staan. We zijn er voor bedrijven en hun eigenaren, zowel zakelijk als privé en in elke levensfase, op een informele, laagdrempelige, servicegerichte manier.

Contactgegevens

Minervum 7452
4817 ZP Breda

Tel: 076-5221440
Fax: 076-5147015

Postbus 5625
4801 EA Breda

Alle rechten voorbehouden © Copyright 2018   Realisatie: Open Source Design