Disclaimer


Hoewel de website van MVM-groep met de grootst mogelijke zorgvuldigheid wordt samengesteld, bestaat de kans dat sommige informatie verouderd of incorrect is. MVM-groep is niet aansprakelijk voor eventuele schade die zou kunnen voortvloeien uit het gebruik van gegevens op de website van MVM-groep.

De gegevens op deze site kunnen zonder waarschuwing worden gewijzigd. De site is bedoeld voor het verstrekken van informatie aan de gebruiker. MVM-groep geeft geen garanties met betrekking tot de aard en de inhoud van de informatie op de site en is niet aansprakelijk voor de inhoud van deze informatie of voor de gevolgen van het gebruik daarvan.

Iedere aansprakelijkheid voor eventuele schade ten gevolge van toegang tot en het gebruik van de site, wordt door MVM-groep nadrukkelijk afgewezen.

Over MVM

MVM is de betrouwbare partner waaraan je je administratie- en belastingzaken met een gerust hart geheel of gedeeltelijk overlaat. We staan naast onze klanten en denken actief mee over zakelijke vraagstukken, groot of klein, waar zij voor komen te staan. We zijn er voor bedrijven en hun eigenaren, zowel zakelijk als privé en in elke levensfase, op een informele, laagdrempelige, servicegerichte manier.

Contactgegevens

Minervum 7452
4817 ZP Breda

Tel: 076-5221440
Fax: 076-5147015

Postbus 5625
4801 EA Breda

Alle rechten voorbehouden ¬© Copyright 2018   Realisatie: Open Source Design