Over MVM

Een betrouwbare sparringpartner zijn voor ondernemers, groot en klein, voor al hun administratie- en belastingzaken. Dat hadden we voor ogen toen we in 2006 MVM administratie- en belastingadvies startten.

Met de ervaring die we opgedaan hadden bij een accountantskantoor op zak, willen we vooral laagdrempelig en servicegericht bedrijven en hun eigenaren bijstaan in elke levensfase, zowel zakelijk als privé. De basis is wederzijds vertrouwen. Dat vertrouwen krijg je niet zomaar, dat moet je verdienen en dat doen we door zo veel mogelijk naast de ondernemer te gaan staan, de lijnen kort te houden en iedere klant een vast aanspreekpunt te bieden. Zo blijven we op de hoogte van wat er speelt binnen een organisatie en kunnen we snel inspringen op ontwikkelingen.

Van MVM administratie- en belastingadvieskantoor kun je verwachten:

  • Vakkundige dienstverlening die aansluit bij jouw wensen en behoeften,
  • NOAB-kwaliteitswaarborg,
  • Efficiënte werkwijze,
  • Persoonlijk contact,
  • Een vast aanspreekpunt, ook buiten kantoortijden bereikbaar,
  • Scherpe tarieven.

Wie zijn wij

Hans Kooremans

De allround adviseur die het leuk vindt om MKB-bedrijven te adviseren op verschillende gebieden en graag sparringpartner is voor particulieren met vermogensvraagstukken. Medeoprichter en Partner.

Maurice van Opstal

De veelzijdige en accurate adviseur, met HEAO-bedrijfseconomie en SPD Bedrijfsadministratie op zak, die zijn liefde voor het vak altijd enthousiast en klantgericht uitdraagt. Medeoprichter en Partner.

Bas Franken

De professional die zeer begaan is met zijn klanten en hen daarom graag een spiegel voorhoudt. Oplossingsgericht en analytisch, mét humor. Kreeg accountancy met de paplepel ingegoten. Partner sinds juni 2017.

Kwaliteitswaarborg

MVM is aangesloten bij de Nederlandse Orde van Administratie- en Belastingdeskundigen (NOAB), de brancheorganisatie voor administratiekantoren en belastingadviseurs.

Het lidmaatschap wordt pas toegekend als een administratie- of belastingkantoor aan een aantal eisen voldoet. Het NOAB-logo is dan ook een kwaliteitskeurmerk dat staat voor vakmanschap en actuele kennis. Om het NOAB-keurmerk te mogen voeren, gaan wij de verplichting aan om de kwaliteit van onze dienstverlening steeds op peil houden. Dat doen we onder andere door onze kennis actueel te houden. We blijven op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van wet- en regelgeving. Dat is een continu proces dat de verzekering geeft dat wij de juiste basis hebben om een klankbord te zijn voor onze klanten. Eens in de vijf jaar controleert een onafhankelijke registeraccountant of we nog steeds aan de eisen voldoen. Met het NOAB-keurmerk weet je dus zeker dat je goed zit.


Over MVM

MVM is de betrouwbare partner waaraan je je administratie- en belastingzaken met een gerust hart geheel of gedeeltelijk overlaat. We staan naast onze klanten en denken actief mee over zakelijke vraagstukken, groot of klein, waar zij voor komen te staan. We zijn er voor bedrijven en hun eigenaren, zowel zakelijk als privé en in elke levensfase, op een informele, laagdrempelige, servicegerichte manier.

Contactgegevens

Minervum 7452
4817 ZP Breda

Tel: 076-5221440
Fax: 076-5147015

Postbus 5625
4801 EA Breda

Alle rechten voorbehouden © Copyright 2018   Realisatie: Open Source Design