Gratis eerste consult

Heb je een vraag op administratief of financieel gebied? Wil je weten hoe de Werkkostenregeling of een andere ondernemersregeling werkt?  Heb je advies nodig over een grote uitgave of investering? Heb je het vermoeden dat er iets niet klopt in je salarisadministratie? Of heb je een second opinion nodig bij je jaarrekening? Kortom: zit je ergens mee en wil je er niet meteen een dure adviseur op zetten, bel dan MVM en maak een afspraak voor een gratis adviesgesprek.

In een gesprek van 30 minuten bespreken we jouw vraagstuk en krijg je van ons advies over de vervolgstappen die je kunt nemen. Dit gesprek is gratis en verplicht je tot niets. Bevalt ons advies en onze aanpak je, en is dat voor jou aanleiding om de samenwerking met MVM aan te gaan, dan krijg je vooraf een uitgewerkt voorstel. Instappen kan op elk gewenst niveau en voor ieder denkbaar administratie- of ondersteuningsvraagstuk. Aan de hand van jouw wensen doen wij een aanbod, inclusief een duidelijke kostenopgave, zodat je niet voor verrassingen komt te staan.

Ben je van plan om je administratie uit te besteden of doe je dat al maar ben je niet tevreden? Ook dan ben je welkom om met ons van gedachten te wisselen. Wij vertellen je alles over onze werkwijze en onze manieren om kosten te besparen bij het bijhouden en verwerken van je administratie. We kunnen je ook een beter inzicht geven in je cijfers. We laten je zien waar je op moet letten en waar je voordeel kunt halen. En het kost je niets meer dan 30 minuten van je tijd.

Jouw vraagstuk bespreken?

Bel voor een afspraak:

076-5221440

of neem contact op via het contactformulier.


Over MVM

MVM is de betrouwbare partner waaraan je je administratie- en belastingzaken met een gerust hart geheel of gedeeltelijk overlaat. We staan naast onze klanten en denken actief mee over zakelijke vraagstukken, groot of klein, waar zij voor komen te staan. We zijn er voor bedrijven en hun eigenaren, zowel zakelijk als privé en in elke levensfase, op een informele, laagdrempelige, servicegerichte manier.

Contactgegevens

Minervum 7452
4817 ZP Breda

Tel: 076-5221440
Fax: 076-5147015

Postbus 5625
4801 EA Breda

Alle rechten voorbehouden ¬© Copyright 2018   Realisatie: Open Source Design